Cicero vest test! - Sofilantjes

12:34

Ik zat voor de zoveelste keer lekker te bladeren op facebook toen ik in de Sofilantjes facebook groep een oproep voorbij zag komen voor testers van het nieuwe patroon het cicero vest. Aangezien mijn zoontje ook wel een nieuw vest kon gebruiken en die heel moeilijk te vinden zijn (leuke althans) in zijn maat (maat 80) wilde ik graag meedoen! tot mijn grote geluk werd ik uitgekozen :) ik had al zoveel ideeen in mijn hoofd! ik had de optie A (colorblock) met lange mouw toegewezen gekregen. Dan kan hij hem heel fijn nu al aan!.

Eenmaal begonnen werd het echt zo'n project waarbij alles tegenzat :( normaal gezien heb ik nooit problemen met naaien, tuurlijk soms haal ik ook wel eens iets uit omdat er iets niet goed zit. Maar dit project was alle tegenspoed echt ongelooflijk, hoewel het een super makkelijk patroon is (ik vind het goed te doen voor een beginner!) heb ik toch wel de ringetjes van de touwtjes op verschillende hoogtes gedaan, per ongeluk tegen de rits aan gestreken waardoor er gelijk een zwarte vlek op het vest zat in het groene gedeelte en ik heb er per ongeluk een gaatje ingeknipt toen ik de stof bij de rits wat wilde bij knippen. Van die domme fouten! pff.. Gelukkig heb ik een cameo en dus zelf een leuke strijkafbeelding erop gemaakt en dat staat eigenlijk wel super leuk!. Geluk bij een ongeluk dus! en de touwtjes.. tja.. je ziet er niks van.. hij trek toch zijn capuchon nooit over zijn hoofd, dus we doen het er maar mee. :)

 de pasvorm is echt geweldig! Hij vind hem zo fijn zitten, en zijn eerste reactie was ook "owww wauuuw mam!" zoals een echte peuter dat kan zeggen! hij lijkt gelijk zo groot met het vest, zo stoer. terwijl hij echt een klein ding is nog voor zijn leeftijd, maat 80-86 en hij word volgende maand 3 :O
Het patroon vind je hier >>klik<< en is nu vandaag nog in de promo!

Ik moet ook echt wat vaker bloggen, maar tijd te kort de afgelopen maanden! ik ben voor mezelf begonnen!! met handgemaakte baby/peuter kleding op www.handwerkenzo.nl of www.facebook.com/handwerkenzo op mijn facebook kun je nu ook 2x een cadeaubon winnen van 15 euro! dus ik zou zeggen doe mee!


You Might Also Like

4 reacties

  1. Het is echt zo'n leuke stoere peuter vest geworden! En hij staat er ook geweldig mee. Leuk kereltje heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je maakte een topexemplaar! En wat een mooie foto's <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt fan van deze vest. Ik kocht het patroon dan ook onmiddellijk toen het gereleased werd. Nu nog de juiste stoffen bijeen rapen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow

Volgers