Origami sweaters en v-tjes

09:15

Wanneer je een oproep ziet van Misusu opzoek naar testers voor deze te gave sweater geef je je natuurlijk meteen op. Niet denkende dat ik zou worden uitgekozen (ik doe wel vaker mee met oproepjes maar tot nog toe geen geluk) bofte ik dat ik een mail kreeg met welkom! Jeej! ik mocht mee doen! 

Ik had vond ik zelf al een super tof idee in mijn hoofd en ik moet zeggen dat de sweater toch wel redelijk is geworden zoals ik hem in mijn hoofd had voorgesteld. Mijn man begreep het niet zo (maar ik merk sinds hij in de kast ligt hij hem bij het aankleden toch stiekem telkens pakt om aan te doen )


Dat ik toch in eerst instantie erg veel moeite had met de v-tjes naaien bleek tijdens het maken wel even een puntje (letterlijk!) Ik wilde echt scherpe hoeken en kreeg de eerste 5 pogingen het niet voor elkaar (eigenwijze ik had natuurlijk niet de tutorial gelezen dom) maar toen ik de tutorial erbij pakte stond daar een andere (lees: betere) manier in om mooie hoeken te krijgen! en na het uitgeven van het patroon is er ook nog een een super fijne tutorial op One Thimble te zien >>click<<

Nu maar even wat foto's spammen


Gebruikte stof: French terry (naaiplezier)
Patroon te koop >>hier<<

P.S. Stiekem ben ik nogmaals voor misusu aan het testen! binnenkort meer :D

You Might Also Like

5 reacties

Follow

Volgers